ASSOC.PER ELLS (MALLORCA)XIVè ANIVERSARI ANY 2019

ACOLLIDA D'INFANTS DE BELARÚS I D'UCRAïNA AFECTATS PEL DESASTRE DE TXERNÒBIL DES DEL DESEMBRE DE 2005.

ARRIBADA D'INFANTS DE BELARÚS JULIOL 2008

perells | 11 Juny, 2008 14:41

ELS 19 INFANTS (UNS ORFES, D'ALTRES DE FAMÍLIES DESESTRUCTURADES I D'ALTRES DE FAMÍLIES HUMILS),PROCEDENTS DE LA REPÚBLICA DE BELARÚS ARRIBEN A MALLORCA DIA 17 DE JULIOL DE 2008 I CONVIURAN AMB FAMÍLIES D'ACOLLIDA FINS DIA 28 D'AGOST QUE TORNARÁN AL SEU LLOC D'ORIGEN I QUE PODRÁN REPETIR L'EXPERIÈNCIA SI A LA FAMÍLIA LI INTERESSA PER NADAL O ELS ESTIUS SEGÜENTS.

COM ES FAN LES ACOLLIDES?

perells | 11 Juny, 2008 10:19

L'estada dels nins/es és en famílies que els acullen desinteressadament com un membre més de la pròpia família. Els nins/es que venen per primera vegada tenen entre 6 i 10 anys depenent del tipus de família i preferències.

Sovint la relació que s'establirà entre el nin/a i la família serà tan satisfactòria que la família convidarà cada any el mateix nin/a Si ESTÀU INTERESSATS EN ACOLLIR UN INFANT TELEFONÀU AL 600 786 581 O ENVIÀU UN E-MAIL A: associacioperells@yahoo.es

FINALITAT

perells | 11 Juny, 2008 10:07

El motiu d'organitzar les estades de nins/es a Mallorca és per trencar el cercle d'acumulació de radiacions, de manera que un mínim de 6 setmanes fora de la zona contaminada retarda i fins i tot minimitza l'efecte de malalties provocades per l'exposició continuada a radiacions de caràcter nuclear, segons informes de la OMS (Organització Mundial de la Salut). Les conseqüències més comunes són les que alteren el sistema d'immunologia, retard de creixement, problemes respiratoris, afeccions a la vista... i el més comú són diversos tipus de càncers, el més extens, el càncer de tiroides. S'ha pogut comprovar que les estades són molt beneficioses pels nins/es a Mallorca, pel sol que produeix la vitamina A, el tipus de dieta i sobretot el conviure amb una família que li doni molta estimació. A més, volem millorar la seva qualitat de vida al lloc d'origen i la salut dels nins/es, donant-los l'oportunitat de deixar la zona contaminada durant unes setmanes (i si pot ser més d'una vegada molt millor) tot creant uns lligams afectius entre la família acollidora i el nin/a, fent-los conèixer Mallorca i la seva cultura.

QUI SOM?

perells | 10 Juny, 2008 19:58

"Per Ells" és una associació que neix el desembre de 2005 sense ànim de lucre i amb domicili social a Sa Pobla. Es dedica prioritàriament a organitzar estades temporals a Mallorca, durant l'estiu i les festes de Nadal, d'infants orfes, de famílies humils o desestructurades de Belarús i d'Ucraïna, zones més afectades per l'accident nuclear de Txernòbil a l'any 1986 i que des de l'explosió del reactor de la central nuclear la contaminació radioactiva afecta a la salut de les persones que resideixen allà.

COL.LABORADORS 2007

perells | 10 Juny, 2008 19:13

-GOET REGALS (SA POBLA)

-CAFETERIA CAN XISCO (SA POBLA)

-UCO SA POBLA (SA POBLA)

-FERRETERIA CAN CAMPINS (SA POBLA)

-ES SERRAL FLORS (SA POBLA)

-JOIERIA CA N'ENRIQUE (SA POBLA)

-TENDA DE ROBA TOT PETIT (SA POBLA)

-TENDA DE ROBA LUCINA (SA POBLA)

-TENDA DE ROBA MAINADES(SA POBLA)

-TENDA DE ROBA COLORÍNS (SA POBLA)

-FLORS ES SERRAL (SA POBLA)

-JOCS I BAUXA (SA POBLA)

-JOIERIA CAN SEGURA (SA POBLA)

-LA PENYA ARTISTICA (SA POBLA)

-BODEGAS CRESTATX (SA POBLA)

-FLORISTERIA MARIA (SA POBLA)

-ASSOCIACIO GENT COM TU (SA POBLA)

-VIATGES BARCELÓ (SA POBLA)

-RESTAURANT SES CASES DE SON SANT MARTI (CAN PICAFORT)

-ANTONIO MANZANARES (PINTOR DE SA POBLA)

-CORREDURIA D'ASSEGURANCES RISC BROKER (SA POBLA)

-TREBALLADORS SOCIALS DE: SA POBLA, CAMPANET, BÚGER, SANTA MARGALIDA,MURO,CAN PICAFORT.

-ÓPTICA VIALFÀS (SA POBLA)

-ÓPTICA SA POBLA - MURO (SA POBLA)

-ORTODÒNCIA CLINICA VITALDENT (PALMA DE MALLORCA-AVING.GABRIEL ALOMAR)

-AUTOCARS TRANSUNION

-AJUNTAMENT DE BUGER

-AJUNTAMENT DE SA POBLA

-PARK AQÜÀTIC HYDROPARK (PORT D'ALCÚDIA)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb