ASSOC.PER ELLS (MALLORCA)XIVè ANIVERSARI ANY 2019

ACOLLIDA D'INFANTS DE BELARÚS I D'UCRAïNA AFECTATS PEL DESASTRE DE TXERNÒBIL DES DEL DESEMBRE DE 2005.

SVETLANA ALEKSIEVICH, "¿Por qué lloras, mamá?"

perells | 29 Octubre, 2008 19:24

SVETLANA ALEKSIEVICH, PERIODISTA Y ESCRITORA, EXPERTA EN CHERNOBIL

"¿Por qué lloras, mamá?"

Nací en 1948 en Ucrania. Vivo en el exilio, en París, por estar en contra del presidente de Bielorrusia. Me licencié en periodismo y he publicado varios libros que no vieron la luz en mi país hasta la era Gorbachov. Estoy separada, tengo una hija de 23 años. He dado una conferencia en el CCCB sobre las consecuencias de Chernobil en Belarús y Ucrania. (Segueix)

Mercadet Solidari a favor de l'Associació Per Ells juntament amb la Fira d'oportunitats de Sa Pobla

perells | 02 Octubre, 2008 17:10

Estimades famílies i gent informar-vos que és realitzarà un Mercadet Solidari a la Plaça Major amb horari de matí i horari de Capvespre a Sa Pobla dia 25 d'octubre juntament amb la Fira d'oportunitats de Sa Pobla. Ens vèim allà!!!

AH!!! recordar-vos que la Junta Directiva dinarà allà i les famílies que vulguin dinar amb nosaltres estan convidades. Com més serem més riurem!!!!! pensàu a dur cada un el vostre dinar. Fins aviat. Atentament, La Junta Directiva

 
Powered by LifeType - Design by BalearWeb