ASSOC.PER ELLS (MALLORCA)XIVŔ ANIVERSARI ANY 2019

ACOLLIDA D'INFANTS DE BELAR┌S I D'UCRA´NA AFECTATS PEL DESASTRE DE TXERNĎBIL DES DEL DESEMBRE DE 2005.

DIADA A LA PLATJA (JULIOL '09)

perells | 27 Juliol, 2009 18:28

Totes les famÝlies gaudiren d'un dia a la platja i tant els infants com les famÝlies disfrutaren dels jocs i de compartir experiŔncies o annŔcdotes dels seus respectius infants.

VISITA A L'OCULISTA 2009

perells | 16 Juliol, 2009 11:59

Tant els infants repetidors com els nouvinguts passaren la revisiˇ de l'oculista. Afortunadament quasi tots no tingueren problemes oculars.

Donar les grÓcies a l'˛ptica Sa Pobla - Muro i l'˛ptica VialfÓs de Sa Pobla per la seva col.laboraciˇ.

JA HAN ARRIBAT!!!!!!!!! UN ANY M╔S TORNEN A SER A MALLORCA!!!!!

perells | 13 Juliol, 2009 22:06

Dia 11 de juliol arribaren a Mallorca mitjanšant l'Associaciˇ PER ELLS, 23 infants: 15 de Bielorr˙ssia i 8 d'Ucra´na. Tots ells conviuen a la zona contaminada de Txern˛bil i provenen d'orferinats, famÝlies humils o desestructurades. Els nins passaren un any mÚs per uns controls per la mediciˇ de la radiaciˇ en els seus cossos i tornaran a passar-ho a la tornada a finals d'agost. Aix˛ demostra els grans beneficis que tÚ la seva estada a Mallorca. Els nins arribaren del viatge molt cansats per˛ uns amb una gran il.lusiˇ de tornar a veure a la seva famÝlia mallorquina i d'altres expectants per a conŔixer la seva famÝlia i tenir bones experiŔncies a mÚs d'una bona alimentaciˇ. BENVINGUTS UN ANY M╔S!!!!

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb