ASSOC.PER ELLS (MALLORCA)XIVè ANIVERSARI ANY 2019

ACOLLIDA D'INFANTS DE BELARÚS I D'UCRAïNA AFECTATS PEL DESASTRE DE TXERNÒBIL DES DEL DESEMBRE DE 2005.

FIRA DE TARDOR A SA POBLA

perells | 30 Novembre, 2009 19:12

Durant aquest darrer cap de setmana, un any més l'Associació PER ELLS juntament amb algunes famílies d'acollida participaren en el Mercadet Solidari recaudant així 349€ que aniran destinats per la vinguda d'infants nous per l'estiu 2010.

Dona'm les gràcies a la gent que va fer possible aquesta recaudació comprant objectes a 1euro i a les següents famílies que vingueren a ajudar:

Família Ballester - Terrasa, Família Muñoz - López, Família Martí - Perelló, Família Bennàssar - Rivero, Família Fornés - Seguí, Família Gost - Serra, Família Crespí - Moragues, Família Llodrà - Riera, Família Horrach - Seguí, Família Sastre - Serra, Família Crespí - Comas i la Família Casaril - Martínez.

Atentament,

LA JUNTA DIRECTIVA

S'acosta la FIRA DE TARDOR A SA POBLA

perells | 26 Novembre, 2009 09:45

Com cada any, el darrer cap de setmana de novembre (28 i 29) hi ha la Fira de Tardor a Sa Pobla i aquells que vulguin venir a conèixe'ns o a col.laborar comprant algun detall o obsequi a partir d'1Euro. Estàu convidats!!!! ens trobarèu a la Plaça de L'Església, on es congrega el Mercat Solidari format per diverses associacions de Sa Pobla. Entre elles, nosaltres: L'Associació Per Ells (acollida d'infants de Bielorrússia i d'Ucraïna afectats pel desastre de Txernòbil).

VOS ESPERA'M!!!!!

ATENTAMENT, La Junta Directiva

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb