ASSOC.PER ELLS (MALLORCA)XIVè ANIVERSARI ANY 2019

ACOLLIDA D'INFANTS DE BELARÚS I D'UCRAïNA AFECTATS PEL DESASTRE DE TXERNÒBIL DES DEL DESEMBRE DE 2005.

L'ARRIBADA DE 5 INFANTS REPETIDORS A L'ÈPOCA NADALENCA. JA SÓN AQUI!!!!!!!!!

perells | 24 Desembre, 2009 16:32

A l'estiu 2009, gaudiren de la nostra Illa i de les nostres famílies mallorquines 23 infants (14 repetidors d'altres anys i 9 de nous). Actualment, estèim amb la recerca de noves famílies per l'estiu 2010.

Aquest any després d'animar-se 5 families repetidores arribaren també dia 23 de desembre molt cansats 5 infants repetidors a la Nostra Illa a per passar les festes nadalenques i les de Sant Antoni amb les seves respectives famílies.

RECERCA DE FAMÍLIES D’ACOLLIDA PER INFANTS DE BELARUS i UCRAÏNA AFECTATS PEL DESASTRE DE TXERNÒBIL PER L’ESTIU 2010

perells | 01 Desembre, 2009 22:25

“Per Ells”, és una associació sense ànim de lucre formada a Sa Pobla i que des de fa 4 anys realitza un projecte de sanejament i d’acolliment durant l’estiu amb una duració d’un mes i mig d’infants orfes, de famílies desestructurades o de famílies humils que viuen a la zona contaminada de Txernòbil, concretament de Belarús i d'Ucraïna.

Aquests infants que venen per primera vegada tenen entre 6 i 10 anys i pots convidar-lo cada any fins als 17 anys i a més, pots convidar-lo per les Festes de Nadal i cada 2 anys s’ofereix a les famílies poder visitar el seu infant en el seu país d’origen.

UN CAMÍ QUE COMENÇA, UNA HISTÒRIA QUE COMENÇA A ESCRIURER-SE…

Tal volta ara, a un orferinat, a una família humil o a una família desestructurada de Belarús o d'UcraÏna, afectats pel desastre de Txernòbil i que viuen a la zona contaminada per la radioactivitat, un nin o una nina somia amb venir a Mallorca, com ja ho han fet altres amics seus.

Vosaltres ni us heu plantejat a acollir, o tal volta sí… Ell o ella no sap que serèu la seva família. Però d’aquí a un temps, aquest infant tindrà cara i tendrà nom per a vosaltres… I després vindrà i esperarèu nerviosos, com hem fet tants de nosaltres, i podrèu mirar-lo als ulls, i ell o ella tindrà por amb vosaltres… i el durèu a casa, a l’habitació que amb molta il.lusió haurèu preparat…

I serà tan sols el començament…

VOLS ACOLLIR UN D’AQUESTS NINS/ES EL PRÒXIM ESTIU 2010?

NECESSITAM FAMÍLIES, JA!!!! APUNTA’T TELEFONANT AL 600.786.581 (ESPERANÇA)

ANIMA’T, ÉS UNA GRAN EXPERIÈNCIA

“Per Ells” diu: no podem canviar el món, però sí la vida d’un infant.

 
Powered by LifeType - Design by BalearWeb