ASSOC.PER ELLS (MALLORCA)XIVè ANIVERSARI ANY 2019

ACOLLIDA D'INFANTS DE BELARÚS I D'UCRAïNA AFECTATS PEL DESASTRE DE TXERNÒBIL DES DEL DESEMBRE DE 2005.

AQUESTA,ÉS L’EXPERIÈNCIA D’UNA HISTÒRIA QUE NO HA FET MÉS QUE COMENÇAR (ESTIU 2009)

perells | 17 Març, 2010 19:08

Encara que a l’escola apadrinéssim infants del tercer món, aportant cada setmana uns doblers, que a final de curs ens semblaven tot lo món, a mi mai m’havia passat pel cap adoptar o acollir un infant. I no hagués canviat d’idea, si els meus oncles no haguessin acollit a casa seva a na Vera el passat estiu.Tot va començar un dia d’hivern quan... (SI VOLS SABER COM ACABA. VISITA A CATEGORIES: EXPERIÈNCIES).

AQUESTA,ÉS L’EXPERIÈNCIA D’UNA HISTORIA QUE NO HA FET MÉS QUE COMENÇAR (ESTIU 2009)

perells | 17 Març, 2010 18:59

Encara que a l’escola apadrinéssim infants del tercer món, aportant cada setmana uns doblers, que a final de curs ens semblaven tot lo món, a mi mai m’havia passat pel cap adoptar o acollir un infant. I no hagués canviat d’idea, si els meus oncles no haguessin acollit a casa seva a na Vera el passat estiu.Tot va començar un dia d’hivern quan la meva tia em va demanar si l’acompanyava a una reunió amb n’Esperança,on ens va explicar la finalitat d’aquesta associació, i la veritat que a les dues ens agradava la idea, però com era normal, els qui havien de decidir eren ella i el seu home,jo només donava la meva opinió. Després de pensar-s’ho be, i donar un si per resposta, els van dir que fins al Maig no hauria la reunió,on se’ls donaria tota la informació sobre la nina que passaria amb nosaltres un mes i mig a l’estiu. Després d’esperar tant de temps, ens van dir que seria una nina de Bielorússia, que nomia Vera i tenia vuit anys. Des de aquell instant, intentàvem imaginar-nos la seva rialla,els seus ulls, les seves mans,la seva veu... però va esser impossible, fins que va arribar el dia d’anar a cercar-la a l’aeroport i posar-li cara per primera vegada,després de tant de temps. Com vos podeu imaginar,l’espera es va fer eterna. Estàvem asseguts a quinta fila, enrrevoltats de famílies impacients,per l’arribada dels protagonistes d’aquella tarda d’estiu.Després d’esperar hores i hores, per fi van aparèixer els infants a n’aquella sala que de sobte va quedar muda. Em demanava quina seria ella, mentres les llàgrimes invadien el meu rostre. Quan vaig sentir família Martí – Perelló, se’m va girar el cor. Era preciosa!A partir d’aquell moment, vam viure mil i una experiències juntes: Des de el primer moment que entrava dins una piscina fins el dia que va descobrir que a la platja hi havia peixos. Va ser tant meravellós ensenyar-li el nostre idioma, jugar a parxís,que ens regalàs una multitud de somriures,celebrar amb ella el seu novè aniversari, que ens ensenyes a xerrar rus, que ens contes coses de la seva família, veure com disfrutava jugant amb els meus cosins, i sobretot compartir els dies i les nits al seu costat.Ja formava part de la meva vida, per a nosaltres era una més de la família. Però a l’altre part del món, la seva vertadera família l’estava esperant per poder abraçar-la i per a conèixer a través d’imatges a la família que havia tingut la gran sort de compartir durant un mes i mig tantes coses amb la seva nina,l’alegria de casa seva. Així va esser,com va arribar el dia que na Vera tornava al seu país d’origen, contenta per tornar a veure la seva família i trista per haver-nos de dir adéu, arribava l’hora d’amollar-nos la mà i amb llàgrimes als ulls, ens vam abraçar i sense poder dirigir paraula, ens dèiem adéu,desitjant tornar a veure’ns l’estiu següent.Gracies a “Per Ells”,aquesta magnífica associació i als meus oncles, he tingut l’oportunitat de viure una increïble experiència que m’ha fet créixer com a persona,al costat d’una nina que sense veure-la, ja tenia un recó dins del meu cor. I sa veritat, que per més que ho intent no em surten les paraules, es tant meravellós,que es impossible d’escriure a una pagina d’Internet.

Soc conscient que un “gracies”,no es suficient, per formar part de la meva vida.ESCRITA PER NA MARIA JOSÉ MOLINA.

JA TENIM TOTES LES FAMÍLIES NOVES PER L'ESTIU 2010

perells | 13 Març, 2010 14:32

Estimades famílies, informar que ja tenim totes les famílies necessàries per l'acollida d'infants NOUS per l'estiu 2010. Moltes gràcies!!!!! ara tan sols ens queda esperar fins a la seva arribada. Fins aviat confitets.

Atentament, La Junta Directiva

NECESSITAM 2 FAMÍLIES D'ACOLLIDA PER L'ESTIU 2010

perells | 08 Març, 2010 10:51

Afortunadament, una altra família nova s'animat a acollir un infant per aquest estiu 2010, però encara ens fan falta 2 famílies més.

ÁNIMA'T!!!!!
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb