ASSOC.PER ELLS (MALLORCA)XIVŔ ANIVERSARI ANY 2019

ACOLLIDA D'INFANTS DE BELAR┌S I D'UCRA´NA AFECTATS PEL DESASTRE DE TXERNĎBIL DES DEL DESEMBRE DE 2005.

II DIADA SOLID└RIA A FAVOR DE L'ASSOCIACIË PER ELLS

perells | 27 Juliol, 2010 10:21

APROFITANT LES FESTES DE SANT JAUME A SA POBLA I JA QUE ELS NOSTRES 32 INFANTS D'ACOLLIDA DE BIELORR┌SSIA I UCRA¤NA JA EREN PER L'ILLA, ES REALITZ└ DIA 24 DE JULIOL UNA MINI DIADA A FAVOR DE L'ASSOCIACIË PER ELLS. LA JUNTA DIRECTIVA VOL DONAR LES GR└CIES A TOTA LA GENT QUE S'ACOST└ PER A AJUDAR, AL CLUB KORYO PER LA DEMOSTRACIË DE TAEKWONDO, A L'AGRUPACIË TEATRAL XEREVEL.LOS, A L'AJUNTAMENT DE SA POBLA, AL GRUP D'AL.LOTES DE DANSA ORIENTAL I A TOTES LES FAM═LIES D'ACOLLIDA PER ACOSTAR-SE I AIX═ RECAUDAR 339 EUROS A FAVOR DE LA NOSTRA TASCA, DUU INFANTS DE LA ZONA DE TXERNĎBIL A SANEJAR-SE A LA NOSTRA ILLA. MOLT═SSIMES GR└CIES A TOTS!!!!!

MOLTES GR└CIES PER COL.LABORAR A LA III CAMINADA SOLID└RIA A SA POBLA A FAVOR DE L'ASSOCIACIË PER ELLS.

perells | 26 Juliol, 2010 09:18

DES DE L'ASSOCIACIË PER ELLS VOLEM AGRAIR A L'AJUNTAMENT DE SA POBLA, A TOTA LA GENT POBLERA I TOTA AQUELLA QUE S'ACOST└ D'ALTRES MUNICIPIS PER COL.LABORAR AMB LA III CAMINADA SOLID└RIA A FAVOR DE L'ASSOCIACIË PER ELLS TINGUENT UNA PARTICIPACIË DE M╔S DE 700 PERSONES, RECAUDANT 1019 EUROS.

MOLTISSIMES GR└CIES PER TOT!!...!!!!!! JA QUE SENSE VOLTROS NO HAGU╔S POGUT SER POSSIBLE.

ARRIBEN A TERRES MALLORQUINES ELS INFANTS DE TXERNĎBIL (ESTIU 2010)

perells | 17 Juliol, 2010 09:44

Els nostres 32 infants de Bielorr˙ssia i Ucra´na ahir vespre arribaren desprÚs de fer-nos esperar per quŔ el vol va arribar amb retard. Els nirvis estaven "a flor de piel" per˛ lo bo es fa esperar i la veritat es que va ser una arribada molt emotiva, uns tornant d'altres anys i els nous expectants.

BENVINGUTS A TERRES MALLORQUINES I A DISFRUTAR!!!!!!!!!!!! UNA FORTA ABRAăADA CONFITS I ENS V╚IM A LA III CAMINADA SOLID└RIA!!!!!!

III CAMINADA SOLID└RIA A FAVOR DE L'ASSOC. PER ELLS

perells | 12 Juliol, 2010 13:30

AQUEST ANY ELS BENEFICIS DE LA III CAMINADA SOLID└RIA ANIRAN DESTINATS A LA NOSTRA ASSOCIACIË PER ELLS ( A FAVOR DELS INFANTS D'ACOLLIDA ORFES, DE FAMILIES HUMILS I/O DESESTRUCTURADES D'UCRA¤NA I BELAR┌S, AFECTATS PEL DESASTRE DE TXERNĎBIL).

CONSISTEIX EN INSCRIURER-SE A L'AJUNTAMENT DE SA POBLA FINS DIA 19 DE JULIOL (PER TENIR EN COMPTE LES CAMISETES). EL DIMECRES 21 A LES 20:00 A LA PLAăA MAJOR ES COMENăAR└ A FER ENTREGA DE CAMISETES I PER CAMISETA LA GENT FAR└ UN DONATIU A L'URNA D'UN M═NIM D'1 EURO PER CAMISETA. ENTRE ELS PARTICIPANTS HI HAUR└ INFANTS D'ACOLLIDA D'AQUEST ESTIU 2010 I ES COMENăAR└ LA CAMINADA A LES 20:30H JUNTAMENT AMB LES AUTORITATS DE SA POBLA I ELS XEREMIERS QUE ENS ACOMPANYARAN DURANT TOTA LA RONDA.

ESPERA'M LA VOSTRA PARTICIPACIË JUNTAMENT AMB FAMILIARS, AMICS... TOT SIGUI PER ELLS.

AHH!!! SI A DARRERA HORA VOS ANIM└U I NO TENIU CAMISETA NO PASSA RES, PODEU VENIR.

MOLTES GR└CIES!!!!!! BONES FESTES DE SANT JAUME !!!!!!

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb