ASSOC.PER ELLS (MALLORCA)XIVè ANIVERSARI ANY 2019

ACOLLIDA D'INFANTS DE BELARÚS I D'UCRAïNA AFECTATS PEL DESASTRE DE TXERNÒBIL DES DEL DESEMBRE DE 2005.

FiRA DE TARDOR A SA POBLA AMB MOTIU DEL 5è PROGRAMA DE SANEJAMENT D'INFANTS DE TXERNÒBIL

perells | 23 Novembre, 2010 09:32

Aquest pròxim cap de setmana (27 i 28 de novembre) a la Fira de Sa Pobla com cada any, hi haurà la FIRA DE TARDOR i amb motiu del 5è programa de sanejament dels infants de Txernòbil (Ucraïna i Belarús), es muntarà una Carpa on hi podreu trobar informació de les acollides, una exposició de fotos de la vida actual d'allà... i moltes coses més que esperam que ens visiteu a la Plaça de l'Església on es muntarà el mercat solidari. A més, també es muntaran 2 carpes més petites on hi trobareu mercadet on es vendran detalls a preus simbòlics (entre 1 i 2 euros màxim) per poder recaudar pel 6è programa de sanejament d'aquests infants estiu 2011.

Vos esperam i vine a col.laborar i a coneixe'ns.

Gràcies!!!! pels nostres infantons.

No podem salvar el món però sí la vida d'un d'aquests infants.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb