ASSOC.PER ELLS (MALLORCA)XIVŔ ANIVERSARI ANY 2019

ACOLLIDA D'INFANTS DE BELAR┌S I D'UCRA´NA AFECTATS PEL DESASTRE DE TXERNĎBIL DES DEL DESEMBRE DE 2005.

AD╔U ALS INFANTS QUE VINGUEREN PER A NADAL 2010

perells | 23 Gener, 2011 18:12

EL PASSAT DIJOUS 20 DE GENER, ELS 9 INFANTS DE BIELORR┌SSIA I D'UCRA¤NA AFECTATS PEL DESATRE DE TXERNĎBIL I LES SEVES MONITORES, ABANDONAREN LA NOSTRA ILLA DE MALLORCA DESPR╔S D'HAVER VISCUT UNES BONES FESTES DE NADAL I UN BON SANT ANTONI.

AFORTUNADAMENT ELS EQUIPATGES I ELS INFANTS ARRIBAREN B╔ I JA DESCANSEN ALS SEUS RESPECTIUS ORFERINATS O FAM═LIES DESESTRUCTURADES DEL SEU PA═S D'ORIGEN.

FINS A L'ESTIU BOMBONS!!!A M╔S, ANIMAR A NOVES FAM═LIES JA QUE L'ESTIU 2010 VINGUEREN 32 INFANTS (UNS REPETIDORS D'ALTRES ANYS I D'ALTRES DE NOUS) I A VEURE SI AQUEST ESTIU 2011 EN VENEN UN... PARELL M╔S. TOTES AQUELLES FAMILIES QUE ESTIGUIN INTERESSADES EN ACOLLIR UN INFANT, INFORMAR QUE HI HAUR└ UNA REUNIË INFORMATIVA I IMPORTANT L'ASSIST╚NCIA PER A ACOLLIR AQUEST PRĎXIM ESTIU 2011.

SER└ EL DILLUNS DIA 31 DE GENER A LA CONGREGACIË, C/ROSARI N║25 A SA POBLA A LES 20:30H.

SERIA CONVENIENT DUR UNA FOTOCĎPIA DEL D.N.I I DE LA SEGURETAT SOCIAL AL MATEIX FULL D'UN DELS REPRESENTANTS DE LA UNITAT FAMILIAR PER AVANăAR TR└MITS, ENCARA QUE NO DEIXA DE SER UNA REUNIË INFORMATIVA SENSE CAP COMPROM═S, ES A DIR, QUE SI DESPR╔S NO ES DECIDEIX ACOLLIR NO SER└ NECESSARI L'ENTREGA DELS RESPECTIUS DOCUMENTS.T'HI ESPERAM!!!!!!!!!!!!!!!! I PER QUALSEVOL DUBTE TELEFONAU AL: 600.786.581 ESPERANăA

NADAL 2010

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb