ASSOC.PER ELLS (MALLORCA)XIVè ANIVERSARI ANY 2019

ACOLLIDA D'INFANTS DE BELARÚS I D'UCRAïNA AFECTATS PEL DESASTRE DE TXERNÒBIL DES DEL DESEMBRE DE 2005.

NECESSITAM 2 FAMÍLIES D'ACOLLIDA PER AQUEST ESTIU 2011!!!!

perells | 23 Febrer, 2011 15:27

L'ASSOCIACIÓ PER ELLS NECESSITA 2 FAMÍLIES URGENTMENT PER PODER ACOLLIR 2 INFANTS D'ORFERINAT, JA QUE DES DE FA 3 SETMANES JA HEM COMENÇAT A TRAMITAR ELS DOCUMENTS NECESSARIS PER LA SEVA ARRIBADA PER L'ESTIU 2011.

SI NO COMENÇAM D'AQUÍ POC A TRAMITAR ELS DOCUMENTS D'AQUESTS 2 INFANTS, AMB MOLTA TRISTOR HAURAN DE QUEDAR AL SEU ORFERINAT SENSE PODER CONÈIXER LA NOSTRA ILLA, UN MODEL DE FAMÍLIA, UNA BONA ALIMENTACIÓ, APRENDRE A NEDAR, EL NOSTRE IDIOMA I SOBRETOT EL SANEJAR-SE DE CELSI-137, JUNTAMENT AMB EL BON CLIMA DE LA NOSTRA TERRA.

VOS DESITJAM SORT, KANFIETKAS!!!!!!!

TOT SIGUI PER ELLS, ELS INFANTS DE TXERNÒBIL.

MOLTES GRÀCIES.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb