ASSOC.PER ELLS (MALLORCA)XIVè ANIVERSARI ANY 2019

ACOLLIDA D'INFANTS DE BELARÚS I D'UCRAïNA AFECTATS PEL DESASTRE DE TXERNÒBIL DES DEL DESEMBRE DE 2005.

LA BEATA DE SANTA MARGALIDA 2011 A FAVOR DE L'ASSOCIACIÓ PER ELLS

perells | 27 Agost, 2011 15:49

DIA 29,30 I 31 D'AGOST A LA BIBLIOTECA MUNICIPAL DE SANTA MARGALIDA VENDA DE CAMISETES DE LA BEATA, A FAVOR DE L'ASSOCIACIÓ PER ELLS (ACOLLIDA D'INFANTS D'ORFERINATS O DE FAMÍLIES SENSE RECURSOS I DESESTRUCTURADES DE BIELORRÚSSIA I UCRAÏNA AFECTATS PEL DESASTRE DE TXERNÒBIL).

MOLTÍSSIMES GRÀCIES A L'AJUNTAMENT DE SANTA MARGALIDA I A TOTA LA GENT QUE COL.LABORÀ EN LA NOSTRA TASCA. TOT SIGUI PER ELLS!!!!

www.perells.balearweb.net

www.perells.org

associacioperells@yahoo.es

telefon de contacte: 600.786.581 Esperança

ADÉU ALS 39 INFANTS DE BIELORRÚSSIA I UCRAÏNA A MALLORCA (ESTIU 2011)

perells | 24 Agost, 2011 09:39

La passada matinada de dia 23 d'agost els 39 infants de Bielorrússia i Ucraïna afectats pel desastre de Txernòbil, uns de famílies humils i desestructurades i la majoria d'orferinats, abandonaren l'Illa de Mallorca després d'haver passat un mes i mig en el 6è programa de sanetjament.

Ara ja estan en terres bielorrusses i ucranianes esperant tornar a venir per les festes nadalenques o l'estiu 2012.

Els seus vols arribaren bé i les maletes també. Després a una gran majoria els esperava fer un parell d'hores en transport per arribar als respectius orferinats, internats o a la seva casa, però tots ja han arribat.

Fins aviat kanfietkas!!!! i que l'any que ve siguin molts més que també puguin gaudir d'aquesta injecció de salut, estimació...

TOT UN ÈXIT!!! SOPAR DE CLOENDA DELS 39 INFANTS DE BIELORRÚSSIA I UCRAïNA.

perells | 20 Agost, 2011 21:42

El passat dia 19 d'agost a les Cases de Son Sant Martí es realitza el sopar de Cloenda, en concret de 39 infants de Bielorrússia i Ucraïna que han passat aquest mes i mig a Mallorca en famílies d'acollida repertides per a tota la illa i que estan molt contents de l'experiència.

Aquest any era el 6è any que l'Associació PER ELLS, duu en marxa el programa de sanetjament d'infants de la zona de Txernòbil. La majoria d'orferinats i una minoria d'infants de famílies molt humils i desestructurades de la zona contaminada de Txernòbil, alguns d'ells de tan sols 30 km de la central i que es troben als límits d'exclusió.

En el sopar, assistiren unes 400 persones per col.laborar PER ELLS i també es va tenir diversió per a tots els infants.

Moltíssimes gràcies per la vostra assistència (amics, familiars, famílies d'acollida, col.laboradors i simpatitzants) i dir-vos que estam molt contents ja que de cada any són més infants acollits i més famílies que col.laboren en el programa de sanejament.

SOPAR DE CLOENDA DELS 39 INFANTS DE BIELORRÚSSIA I UCRAÏNA A MALLORCA.(19/08/2011)

perells | 15 Agost, 2011 14:57

Estimada gent, seguidors, amics, familiars, famílies d'acollida,

comunicar-vos que divendres dia 19 d'agost hi haurà el sopar de Cloenda que com cada any realitzam per l'acomiadament dels infants de Txernòbil (Bielorrússia i Ucraïna) que venen mitjançant l'Associació PER ELLS de Sa Pobla. Aquest estiu 2011 com a 6è programa han estat 39 infants que han pogut gaudir d'una estada d'1 mes i mig a Mallorca pel seu sanejament i disfrute d'unes vacances saludables, estimació, experiències... juntament amb les nostres famílies de mallorca.

Esperam que l'any que ve siguin més infants que venguin entre repetidors i infants nous. Per això realitzam un sopar a les CASES DE SON SANT MARTÍ entre la carretera de Muro direcció Can Picafort per començar a recaudar pel programa de sanejament dels infants de Bielorrússia i Ucraïna de l'estiu 2012, ja que han minvant moltíssim les ajudes a pesar de que els països de l'est, en el cas de la nostra Associació no gaudeixen de moltes ajudes per no haver tingut conveni amb l'Estat Espanyol ni relacions polítiques, ni interessos...Vos esperam i vos agraïríem que si ens voleu conèixer o ajudar telefonau al 600.786.581 per reservar les places. El sopar per adult es de 20 euros i infant menor de 12 anys és de 15 euros i després es fa una tómbola i hi ha diversió per tots els infants.En el cas de no poder assistir però vos interessa fer qualque donatiu o col.laborar amb el projecte, ho podeu fer al compte corrent:

BANC DE CRÈDIT POPULAR

0024 – 6843 – 81 - 0700338080

Moltíssimes gràcies!!!!

www.perells.balearweb.net

www.perells.org

http://vacacioneschernobil.blogspot.com/ESTIU 2011 (39 INFANTS)

perells | 08 Agost, 2011 22:30

- SA POBLA (9).

- PALMA DE MALLORCA (4).

- CALVIÀ (4).

- CAN PICAFORT (2).

- LLOSETA (3).

- MARRATXÍ (2).

- PORT D'ALCÚDIA (1).

- INCA (1).

- MURO (1).

- SANTA MARGALIDA (2).

- MONTUÏRI (1).

- CALA MILLOR (1).

- CAPDEPERA (1).

- LLUCMAJOR (1).

- CAIMARI (1).

- BÚGER (1).

- SÓLLER (1).

- SANTA MARIA (1).

- SINEU (1).

- PETRA (1).

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb