ASSOC.PER ELLS (MALLORCA)XIVè ANIVERSARI ANY 2019

ACOLLIDA D'INFANTS DE BELARÚS I D'UCRAïNA AFECTATS PEL DESASTRE DE TXERNÒBIL DES DEL DESEMBRE DE 2005.

I CONCERT SOLIDARI NADALENC A FAVOR DE L'ASSOCIACIÓ PER ELLS

perells | 26 Desembre, 2011 20:36

L'Associació PER ELLS, realitza el seu primer Concert Solidari per recaudar pel programa de sanejament d'estiu 2012 i així poder gaudir d'unes vacances de sanejament més infants Bielorrusos o Ucranians a la nostra illa de Mallorca.

El concert serà el dia 30 de desembre de 2011 a les 19:30h a la Parròquia de Sant Pere i la Verge del Carme del Port d'Alcúdia amb una entrada simbòlica de 3 euros per persona, amb una duració del concert d'una hora aproximadament i amb diverses sorpreses, entre elles l'assitència dels 9 infants d'acollida que estan passant les vacances nadalenques en terres mallorquines...

Vos esperam!!! BON NADAL I BONES FESTES.

RECERCA DE FAMÍLES D'ACOLLIDA A MALLORCA PELS INFANTS DE TXERNÒBIL (BIELORRÚSSIA I UCRAÏNA) DURANT L'ESTIU 2012.

perells | 01 Desembre, 2011 17:53

UN CAMÍ QUE COMENÇA, UNA HISTÒRIA QUE COMENÇA A ESCRIURER-SE…

Tal volta ara, a un orferinat, a una família humil o a una família desestructurada de Belarús o d'UcraÏna, afectats pel desastre de Txernòbil i que viuen a la zona contaminada per la radioactivitat, un nin o una nina somia amb venir a Mallorca, com ja ho han fet altres amics seus.

Vosaltres ni us heu plantejat a acollir, o tal volta sí… Ell o ella no sap que serèu la seva família. Però d’aquí a un temps, aquest infant tindrà cara i tendrà nom per a vosaltres… I després vindrà i esperarèu nerviosos, com hem fet tants de nosaltres, i podrèu mirar-lo als ulls, i ell o ella el durèu a casa, a l’habitació que amb molta il.lusió haurèu preparat…

I serà tan sols el començament…

VOLS ACOLLIR UN D’AQUESTS NINS/ES EL PRÒXIM ESTIU 2012?

NECESSITAM FAMÍLIES, JA!!!! APUNTA’T TELEFONANT AL 600.786.581 (ESPERANÇA) O ENVIANT UN EMAIL A : associacioperells@yahoo.es

ANIMA’T, ÉS UNA GRAN EXPERIÈNCIA

“Per Ells” diu: no podem canviar el món, però sí la vida d’un infant.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb