ASSOC.PER ELLS (MALLORCA)XIVŔ ANIVERSARI ANY 2019

ACOLLIDA D'INFANTS DE BELAR┌S I D'UCRA´NA AFECTATS PEL DESASTRE DE TXERNĎBIL DES DEL DESEMBRE DE 2005.

TORNEN ALS SEUS PA¤SOS D'ORIGEN 9 INFANTS DESPR╔S D'HAVER PASSAT LES FESTES NADALENQUES I DE SANT ANTONI A MALLORCA (N2011).

perells | 21 Gener, 2012 10:23

Ahir desprÚs d'1 mes, tornaren als seus respectius orferinats o cases desestructurades 9 infants Bielorrussos i Ucranians que passaren les vacances de nadal i les festes de Sant Antoni a Mallorca.

Hi va haver besades, abrašos i emociˇ i no tornaran fins el pr˛xim estiu 2012 juntament amb altres infants.

Actuament, comunicar que el trajecte va anar bÚ i que ja descansen en terres Bielorrusses i Ucranianes. Fins a l'estiu!!!!

MoltÝssimes GrÓcies pel I Concert Solidari a favor de l'Associaciˇ PER ELLS

perells | 01 Gener, 2012 23:52

Des de la Junta Directiva agrair a totes les persones que assistiren al concert solidari, a la parr˛quia Sant Pere i Verge del Carme del Port d'Alc˙dia, a nins i m˙sics que col.laboraren en aquest concert solidÓriament, a lAjuntament d'Alc˙dia, a Sonomusic, a la famÝlia Mcmanamly-Lynch, als 9 infants d'acollida que estan passant aquest nadal 2011-2012 amb les seves famÝlies mallorquines, a les monitores que han vingut amb ells i a la directora del concert Karen Alonso, la qual va dirigir el concert fantÓsticament amb una duraciˇ aproximada de 2 horetes i es va poder recaudar 871'70 euros amb l'assistŔncia aprox. d'unes 225 persones.

MoltÝssimes grÓcies i esperam poder-ho tornar repetir.

Feliš Any Nou 2012.

Tot sigui Per Ells, els infants de Bielorr˙ssia i Ucra´na afectats pel desastre de Txern˛bil.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb