ASSOC.PER ELLS (MALLORCA)XIVè ANIVERSARI ANY 2019

ACOLLIDA D'INFANTS DE BELARÚS I D'UCRAïNA AFECTATS PEL DESASTRE DE TXERNÒBIL DES DEL DESEMBRE DE 2005.

ELS iNFANTS NOUViNGUTS DE L'ASSOCiACIÓ PER ELLS ViSiTAM EL DENTiSTA (E2012)

perells | 19 Juliol, 2012 14:01

Els infants nouvinguts d'orferinats o de famílies desestructurades de Bielorrússia i Ucraïna afectats pel desastre de Txernòbil passen per la Clínica Vitaldent d'Inca del Passeig Colón on els fan una revisió, fluoració i grans descomptes per les famílies acollidores que vulguin fer actuacions a les boques desastroses d'aquests infants.

Moltíssimes gràcies a tot el personal de Clínica Vitaldent d'Inca del Passeig Colón per col.laborar amb nosaltres i ens veim l'any que.

ELS 44 INFANTS DE TXERNÒBIL ViSiTEN UN ALTRE ESTiU MÉS LES OCULiSTES DE SA POBLA (E2012)

perells | 18 Juliol, 2012 09:41

Durant 3 dies complets tots els 44 infants visitaren l'oculista i afortunadament no tingueren greus problemes que no es poguessin arreglar amb unes ulleres.

Donam les gràcies a l'òptica Sa Pobla-Muro i L'òptica Vialfàs de Sa Pobla per tornar a col.laborar desinteressadament un altre any més amb les visites i aportacions d'ulleres d'aquests infants duits la majoria d'orferinats i d'altres de famílies desestructurades de les zones més contaminades de Txernòbil (Bielorrússia i Ucraïna).

MOLTÍSSIMES GRÀCIES!!!

JA SÓN AQUí ELS NOSTRES 44 iNFANTS D'ORFERINATS I FAMILIES DESESTRUCTURADES DE LES ZONES MÉS CONTAMINADES PEL DESASTRE DE TXERNÒBIL.!!!!

perells | 07 Juliol, 2012 14:30

A l'hora prevista arribaren 21 infants procedents de Bielorrússia i els 23 d'Ucraïna és varen fer esperar 6 hores degut a problemes de vols. Així i tot, arribaren tots fantàsticament bé, uns molt contents de tornar a estar amb les seves famílies mallorquines i d'altres el seu primer any esperant a veure que seran d'aquestes vacances de sanejament. Ara conviuran amb famílies mallorquines durant 1 mes i mig i també visitaran l'oculista, dentista, excursions, entre altres.

Bon Estiu!!!!

ARRIBEN ELS NOSTRES NINS DE TXERNÒBIL (BIELORRÚSSIA I UCRAÏNA) AMB EL 7è PROGRAMA D'ESTIU DE SANETJAMENT A TERRES MALLORQUINES.

perells | 01 Juliol, 2012 19:14


 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb