ASSOC.PER ELLS (MALLORCA)XIVè ANIVERSARI ANY 2019

ACOLLIDA D'INFANTS DE BELARÚS I D'UCRAïNA AFECTATS PEL DESASTRE DE TXERNÒBIL DES DEL DESEMBRE DE 2005.

LA BANDA i ESCOLA DE MÚSICA DE SA POBLA A FAVOR DE L'ASSOCiACiÓ PER ELLS.

perells | 25 Desembre, 2012 20:46

Des de l'ASSOCIACIO PER ELLS agrair-vos per haver pensat amb nosaltres i donar-vos l'enhorabona per la I Audició del 1r trimestre de la Banda i Escola de Música de Sa Pobla. Moltíssimes gràcies a tota la gent que va fer possible que es pogués recaudar 307,70 euros per poder ajudar a realitzar-se el VIII programa de sanejament dels infants de famílies desestructurades o d'orferinats de Bielorrússia i UcraÏna afectats pel desastre de Txernòbil.

Molts d'Anys i Feliç Any Nou 2013.

ARRIBEN AMB EL IV PROGRAMA DE SANEJAMENT DE LES FESTES NADALENQUES, 9 INFANTS.

perells | 20 Desembre, 2012 14:34

Ahir dimecres, 9 infants repetidors de Bielorrússia i Ucraïna arribaren a les 18:00 juntament amb les seves respectives monitores a l'aeroport de Son Sant Juan. Tots ells viuen a orferinats i conviuran amb les seves famílies mallorquines durant un mes, viuran el nadal, els Reis Mags, Sant Antoni i el Dimoni...

A part d'assistir a 2 activitats a destacar:

- 23 de desembre a les 17:00 a l'església de Sa Pobla ,un Concert de l'Escola i Banda de Música de Sa Pobla a favor de PER ELLS, on la gent podrà fer un donatiu voluntari.

- 4 de gener a les 19:30 al Casal de Cultura d'Alcúdia, el II Concert Solidari a favor de PER ELLS, organitzat i coordinat per la directora Karen Alonso i el preu, serà simbòlic: 3 euros per persona.

Moltíssimes Gràcies!!!

BON NADAL i FELiÇ ANY NOU 2013.

Tot sigui PER ELLS, els infants de Txernòbil.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb