ASSOC.PER ELLS (MALLORCA)XIVè ANIVERSARI ANY 2019

ACOLLIDA D'INFANTS DE BELARÚS I D'UCRAïNA AFECTATS PEL DESASTRE DE TXERNÒBIL DES DEL DESEMBRE DE 2005.

NADAL 2012 (9 INFANTS)

perells | 29 Gener, 2013 20:52

- SA POBLA (1).

- PALMA DE MALLORCA (1).

- PORT D'ALCÚDIA (2).

- SANTA MARIA (1).

- CAIMARI (1).

- SANTA MARGALIDA (2).

- BINISSALEM (1).

ADÉU ALS 9 iNFANTS VINGUTS AMB EL IV PROGRAMA DE SANEJAMENT NADALENC 2012

perells | 26 Gener, 2013 10:28

Aquest passat dia 22 de gener, 9 infants que vingueren el 19 de desembre abandonaren la nostra illa de Mallorca per tornar als seus respectius països (Bielorrússia i Ucraïna) juntament amb les seves monitores, després d'haver passat 1 mes de les festes nadalenques.

Arribaren bé però molt cansats!!!! ara ja descansen als seus respectius orferinats i esperen ells, els seus amics que han vingut altres estius i d'altres que no han tingut, l'oportunitat de conèixer una família mallorquina esperant poder venir i gaudir d'unes vacances de sanejament.

.

RECERCA DE FAMÍLIES NOVES PER A L'ESTiU 2013.

perells | 11 Gener, 2013 15:32

L'Associació PER ELLS, va aconseguir dur 44 infants l'estiu passat E2012 i esperen poder superar el número i així més infants gaudir de la nostra illa de Mallorca.

L'Associació es torna a posar en marxa en la recerca de noves famílies per poder acollir infants entre 6 i 10 anys de Bielorrússia o Ucraïna d'orferinats o famílies desestructurades de la zona contaminada de Txernòbil, en el VIII programa de sanejament per l'estiu 2013.

Aquests infantons venen per a sanejament, el punt més a destacar és sortir entre 30 i 40 dies mínim segons l'Organització Mundial de la salut,pel tema que viuen a zones contaminades de radioactivitat i així reforcen el seu sistema immunològic, a més de tenir una dieta més rica en vitamines, conèixer el funcionament d'una família, sentir-se estimats ajuda a la seva autoestima, aprendre a nedar... entre moltíssimes més coses.

És una experiència que s`ha de viure i TOT SIGUI PER ELLS!!!

Si estàs interessat/da pots fer-ho enviant un email amb les teves dades personals a: associacioperells@yahoo.es O telefonant al 600.786.581 Esperança.

II CONCERT SOLIDARI A FAVOR DE PER ELLS AL CASAL DE CULTURA D'ALCÚDIA.

perells | 05 Gener, 2013 19:59

Des de l'Associació PER ELLS, agrair a:

-Karen Alonso i Banda i Escola de Música de Sa POBLA.

-Ajuntament d'Alcúdia i Alcúdia Ràdio.

-Bar Tercera Edat d'Alcúdia.

-Casal Can Joanet i Juana Fanals d'Alcúdia.

-Família d'acollida Mcmanamly-Lynch.

-Músics, balladores, intèrprets, Ajudants i gent que va assistir al II CONCERT SOLIDARI A FAVOR DE L'ASSOCIACIÓ PER ELLS el passat dia 4 de gener al Casal de Cultura d'Alcúdia, fent que es recaudàs pel VIII programa de sanejament E2013, la quantitat de 442,03 euros.

Moltíssimes gràcies i esperam que l'any que ve es pugui realitzar el III Concert.

Enhorabona per haver aportat el vostre granet i tot sigui PER ELLS!!!!

Feliç Any Nou 2013.

II CONCERT SOLIDARI A FAVOR DE L'ASSOCiACiÓ PER ELLS AL CASAL DE CULTURA D'ALCÚDiA.

perells | 01 Gener, 2013 20:06

L’Associació PER ELLS, realitza el seu II Concert Solidari per recaudar pel programa de sanejament d’estiu 2013 i així poder gaudir d’unes vacances de sanejament més infants Bielorrusos o Ucranians a la nostra illa de Mallorca.

El concert serà el dia 4 de gener de 2013 a les 19:30h al Casal de Cultura d’Alcúdia amb una entrada simbòlica de 3 euros per persona, amb una duració del concert d’una hora i organitzat per la directora Karen Alonso i la família d'acollida Mcmanamly-Lynch.

Moltes gràcies i vos esperam!!! FELiÇ ANY NOU.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb