ASSOC.PER ELLS (MALLORCA)XIVè ANIVERSARI ANY 2019

ACOLLIDA D'INFANTS DE BELARÚS I D'UCRAïNA AFECTATS PEL DESASTRE DE TXERNÒBIL DES DEL DESEMBRE DE 2005.

FiRA DE TARDOR A SA POBLA 2013.

perells | 25 Novembre, 2013 23:14

El passat cap de setmana, l'Associació PER ELLS, com ha anat fent any darrera any, vàrem tornar a muntar una paredeta a la zona d'Associacions, que es va posar a la placeta de l'Església de Sa Pobla en motiu de la Fira de Tardor i per recaudar, que tan sols varen ser 75,90euros a més de donar-nos a conèixer i col.laborar amb la vida del poble d'on és la sede de Per Ells.

Moltes gràcies a les famílies que col.laboraren fent torns durant el cap de setmana: F.Alomar-Soriano, F.Horrach-Seguí, F.Mateu-Fontanet, F.Fornés-Seguí, F.Martínez-Munar, F.Ballester-Terrasa, F.Mcmananly-Lynch i F.Muñoz-López.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb