ASSOC.PER ELLS (MALLORCA)XIVŔ ANIVERSARI ANY 2019

ACOLLIDA D'INFANTS DE BELAR┌S I D'UCRA´NA AFECTATS PEL DESASTRE DE TXERNĎBIL DES DEL DESEMBRE DE 2005.

VII CAMINADA SOLID└RIA PER ELLS A SA POBLA 2014.

perells | 22 Juliol, 2014 17:30

L'Associaciˇ PER ELLS de Sa Pobla per iniciativa de l'Ajuntament de Sa Pobla realitzarÓ la VII CAMINADA SOLID└RIA que serÓ dijous dia 24 de juliol i partirÓ des de la plaša de l'Ajuntament a les 20:00h amb el so del grup de xeremiers i flabiols "XEREBIOLS" que ens acompanyaran tot el recorregut.

Des de les 19:15 tots aquells interessats podran adquirir el mocador solidari per 2 euros o si no estan interessats en adquirir-lo poden fer un donatiu voluntari. Tot sigui PER ELLS!!! i podeu dur les vostres mascotes perquŔ tambÚ ens acompanyin. A mÚs, a la meitat del camÝ MOU-T'HE EN BICI col.laborarÓ donant beguda als participants.

MOLTES GR└CIES A TOTS/ES.

Esperam que vos animeu!!!!

I ARROSSADA SOLID└RIA PER ELLS DE SA POBLA 2014.

perells | 20 Juliol, 2014 20:03

El passat dia 18 de juliol aprofitant les festes de Sant Jaume i Santa Margalida de Sa Pobla es va realitzar la I Arrossada SolidÓria d'arr˛s pobler a Sa Pobla on hi assistiren unes 200 persones per col.laborar amb aquesta tasca solidÓria, a mÚs d'oferir gelat, coca...

Va ser una nit fantÓstica i que esperam tornar a repetir l'any que ve i que siguem molts mÚs.

Volem agrair a tots aquells que col.laboraren desinteressadament: Ajuntament de Sa Pobla, Viatges Barcelˇ, Eroski Sa Pobla, Menorquina, Goethe, HiperCentro de Sa Pobla, Associaciˇ "Sa Nova", Forns de Sa Pobla: Can Campins, Felip, forn Nou, QuŔbo i tots aquells particulars que tambÚ dugueren una coca, Imprempta Publipol, als cuiners: SebastiÓ CrespÝ i Jer˛nima Pascual, als voluntaris que muntaren taula, serviren, tallaren pebre, llimona, feren cafŔs... i tots aquells que vingueren a sopar ( famÝlies, col.laboradors...) per ajudar a l'Associaciˇ PER ELLS.

MOLT═SSIMES GR└CIES ja que sense tots vosaltres no seria possible.

ELS INFANTS DE L'ASSOC. PER ELLS VISITEN EL DENTISTA (ESTIU 2014).

perells | 10 Juliol, 2014 15:51

Dels 40 infants que vingueren amb el IX PROGRAMA DE SANEJAMENT, una trentena avui han visitat el dentista, entre ells, els infants nous i els repetidors interessants de l'Associaciˇ PER ELLS. Ha estat un dia molt intens, ja que han rebut minitallers de com netejar-se les dents, a mÚs de poder les famÝlies parlar d'experiŔncies entre elles.

Els infants la gran majoria tenen a tractar moltes patologies que seran realitzades durant la seva estada a Mallorca i els foren entregats un detall a cada infant i dos d'ells per la nit els visitarÓ el "ratoncito PÚrez".

Moltes grÓcies per a tot als nostres col.laboradors desinteressadament, sense ells seria impossible fer-ho realitat. Tot sigui PER ELLS!!!!

ELS 40 INFANTS D'AQUEST ESTIU 2014 VISITEN L'OFTALMĎLEG EN 3 DIES.

perells | 04 Juliol, 2014 18:37

Dona'm les grÓcies a l'˛ptica Sa Pobla i l'˛ptica VialfÓs que des dels nostres inicis, que ja en sˇn 9 anys any darrera any han col.laborat desinteressadament amb la nostra ASSOCIACIË PER ELLS realitzant les visites i la donaciˇ d'ulleres si l'infant ho necessita.

MOLT═SSIMES GR└CIES I FINS L'ANY QUE VE.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb