ASSOC.PER ELLS (MALLORCA)XIVè ANIVERSARI ANY 2019

ACOLLIDA D'INFANTS DE BELARÚS I D'UCRAïNA AFECTATS PEL DESASTRE DE TXERNÒBIL DES DEL DESEMBRE DE 2005.

DIVERMÀGIA, 1 HORA MOLT ENTRETINGUDA I DIVERTIDA A FAVOR DE L'ASSOCIACIÓ PER ELLS.

perells | 22 Desembre, 2014 20:04

Ahir dia 21 de desembre és va realitzar un espectacle Divermàgia a la Congregació de Sa Pobla a favor de l'ASSOCIACIÓ PER ELLS. Es va reunir un centenar de persones entre adults i infants, entre ells hi havia els 11 infants acollits dins el VI programa de nadal 2014.

Des de la Junta Directiva donar-vos les gràcies per la vostra col.laboració a tots aquells que assistiren a més de l'Ajuntament de Sa Pobla i per suposat el nostre artista Toni Masegosa. Esperam tornar a fer qualque activitat conjuntament ja que passàrem 1hora molt entretinguda i divertida.

ARRIBA EL VI PROGRAMA DE NADAL 2014 DE L'ASSOC. PER ELLS

perells | 18 Desembre, 2014 22:08

Arribaren cansats 11 infants a Mallorca ahir dia 17 de desembre a les 16:40h a l'aeroport de Son Sant Joan, la majoria d'orferinats de Bielorrússia i Ucraïna que viuen a la zona contaminada de Txernòbil, amb el VI Programa de Nadal de PER ELLS per passar un mes amb les seves famílies mallorquines i gaudir d'un Nadal especial per conviure amb la seva família mallorquina, conèixer el pare noël, els reis mags d'orient, el mejar típic d'aquestes festes...

BONES FESTES A LES NOSTRES FAMÍLIES D'ACOLLIDA, ALS SOCIS, ALS COL.LABORADORS I A TOTS AQUELLS QUE FAN POSSIBLE I QUE HAN FET POSSIBLE QUE CADA ANY ES PUGUI FER EL PROGRAMA DE SANEJAMENT DURANT L'ESTIU I LES FESTES NADALENQUES CELEBRANT EL NOSTRE Xè ANIVERSARI DE PER ELLS.

UN ESPECTACLE SOLIDARI A FAVOR DE PER ELLS, DIVERMÀGIA!!!!!!!!

perells | 15 Desembre, 2014 19:21

Anima't a venir a l'espectacle solidari de DIVERMÀGIA, realitzat per en Toni Masegosa!!!

Adreçat a: infants d'infantil, de primària i de no tan joves. S'ho passaran bomba amb un món d'il.lusió i fantasia!!!!

LLoc: Sa Congregació a Sa Pobla

Data: diumenge dia 21 de desembre a les 18:30h.

Entrada: 3 euros.

FALTA POC PERQUÈ ARRIBIN ELS KANFIETKAS I COMENÇAR EL VI PROGRAMA DE SANEJAMENT NADALENC 2014 DE PER ELLS I A MÉS JA ENS POSAM AMB LA RECERCA DE NOVES FAMÍLIES PER L'ESTIU AMB EL Xè PROGRAMA E2015..

perells | 01 Desembre, 2014 14:50

A dIa d'avui 1 de desembre tan sols falten 17 dies i ja estaran per aquí 11 infants de Bielorrússia i Ucraïna per passar les festes nadalenques amb les seves famílies mallorquines amb el VI PROGRAMA DE SANEJAMENT NADALENC DE PER ELLS.

Durant la seva estada hi haurà 3 activitats que vos informarem més endavant ja que estàu totes les famílies, amics, familiars... convidats per ajudar-nos en la nostra labor que a finals d'aquest mes començarem el nostre Xè aniversari de PER ELLS i que han passat 90 infants amb aquests anys, uns ja fa 9 anys que han vingut i esperam que l'estiu 2015 amb el X PROGRAMA DE SANEJAMNET DE PER ELLS DURANT L'ESTIU arribem a 100 infants. Estam en la recerca de 10 famílies d'acollida pel pròxim estiu 2015.

Moltes gràcies a tots aquells que confien amb nosaltres i tot sigui PER ELLS.

Començam amb la recerca de noves famílies!!!! ANIMAU-VOS.

Podeu enviar un email si estàu interessats sense cap compromís vos informarem a: associacioperells@yahoo.es o telefonau al 600.786.581 Esperança.

LOTERIA DE NADAL 2014 i CALENDARIS DE BUTXACA 2015 DE L'ASSOCIACIÓ PER ELLS

perells | 01 Desembre, 2014 14:44

Estimades famílies, disposam de paperetes de Loteria de Nadal pel sorteig de dia 22 de desembre amb dos números i 1 euro de donatiu a l'Associació PER ELLS i calendariets dels infants que han vingut aquest estiu 2014 amb el sorteig del niño d'un quadre de Sant Antoni i el Dimoni.

Si estau interessats podeu telefonar a n'Esperança o també a Palma hi ha un lloc on els podeu recollir si vos va més bé, és a:C/ REINA ESCLARAMUNDA Nº 4 ENTRESUELO B

Recordàu que els calendariets va a benefici de cada família.

Un saludo

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb