ASSOC.PER ELLS (MALLORCA)XIVè ANIVERSARI ANY 2019

ACOLLIDA D'INFANTS DE BELARÚS I D'UCRAïNA AFECTATS PEL DESASTRE DE TXERNÒBIL DES DEL DESEMBRE DE 2005.

OPERACIÓ ADELINA I L'ASSOCIACIÓ PER ELLS PER UCRAÏNA.

perells | 19 Febrer, 2015 15:13

L'Associació Per Ells fa una crida per l'operació Adelina d'UcraÏna. Degut a les circunstàncies del país, on es troben molts de desplaçats amb els seus infants, persones majors i no tan majors. abandonant les seves respectives cases, orferinats... deixant les coses allà ja que han hagut de sortir amb una mà davant i l'altre darrere i que s'acosten a demanar a les associacions ucranianes, esglésies, a les escoles... de les altres regions del país,simplement roba.

Així que n'Adelina ens ho contà tot espantada i des d'aquí, la seva família mallorquina Pol-Juan juntament amb l'Associació PER ELLS, ens posam en marxa amb la recollida de roba (dona, home, infant (nin/a) i bebé, a més de sabates, mantes, tovalloles...

Per més informació, si ens vols ajudar, mira la pàgina on exposa llocs a on dur-ho i si no n'hi ha cap al teu municipi pots telefonar al: 653.903.572 - 600.786.581 i ho vindrem a cercar a casa teva.

A més al següent blog vos anirem informant de tot i que està a la vostra disposició.

La duració de la recollida és fins dia 31 de març i estam preparant un container de 20 tonelades.

Anima't i no esperis a lo darrer.

Tot sigui PER ELLS.

Moltíssimes gràcies!!!!

www.operacioadelina-associacioperells.blogspot.com.es

Karyna Syniavska

perells | 09 Febrer, 2015 00:27

Fecha de Nacimiento:18/12/1998.

Procedencia: Ucrania.

Situación: Familia humilde y vive en la zona contaminada de Chernóbil.

Años de acogida: Navidad 2014.

Familia: Mcmanamly - Lynch

Guanyadora Sorteig Calendaris de Butxaca 2015.

perells | 02 Febrer, 2015 10:35

Aquí teniu la guanyadora ( Na Pilar de Lloseta) dels Calendaris de Butxaca 2015 d'un quadre de n'Antonio Manzanares (pintor) titulat: Beneïdes. Gràcies per la col.laboració amb l'Associació PER ELLS!!!

RECERCA DE NOVES FAMÍLIES PER A ACOLLIR UN INFANT DURANT L'ESTIU 2015 AMB EL Xè PROGRAMA DE SANEJAMENT DE PER ELLS.

perells | 01 Febrer, 2015 22:52

L'Associació PER ELLS, posa en marxa el seu Xè PROGRAMA DE SANEJAMENT amb la recerca de famílies interessades en a acollir un infant de Txernòibil a la nostra illa de Mallorca.

Els infants que venen per primera vegada tenen entre 6 i 10 anys de Bielorrússia o Ucraïna d'orferinats o famílies desestructurades de la zona contaminada de Txernòbil.

Aquests infantons venen per a sanejament, el punt més a destacar és sortir entre 30 i 40 dies mínim segons l'Organització Mundial de la salut,pel tema que viuen a zones contaminades de radioactivitat i així reforcen el seu sistema immunològic, a més de tenir una dieta més rica en vitamines, conèixer el funcionament d'una família, sentir-se estimats ajuda a la seva autoestima, aprendre a nedar... entre moltíssimes més coses.

És una experiència que s`ha de viure i TOT SIGUI PER ELLS!!!

Si estàs interessat/da pots fer-ho enviant un email amb les teves dades personals a: associacioperells@yahoo.es O telefonant al 600.786.581 Esperança.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb