ASSOC.PER ELLS (MALLORCA)XIVè ANIVERSARI ANY 2019

ACOLLIDA D'INFANTS DE BELARÚS I D'UCRAïNA AFECTATS PEL DESASTRE DE TXERNÒBIL DES DEL DESEMBRE DE 2005.

JA HA ARRIBAT EL I CONTAINER D'OPERACIÓ ADELINA A UKRAINE!!!!EL 26 DE JUNY DE 2015

perells | 30 Juliol, 2015 23:07

Des de l'Operació Adelina, ens han arribat fotografies que pots veure al blog indicat abaix de quan va arribar el I Container a Ukraina va passar control d'Aduana, el 26 de juny obriren el container per fer inspecció i així poder disposar de les 20 tonelades de roba per fer-ho arribar als refugiats, d'aquí poc posarem les fotografies dels beneficiaris. Moltíssimes gràcies a tots aquells que ens ajudaren!!!! en especial a l'Obra Cultural la Caixa, el Club Rotary d'Inca, a la família Pol-Juan i a n'Antoni Bestard a més d'altres Associacions i famílies, particulars... fou un projecte que tingué molta rebuda.

www.operacioadelina-associacioperells.blogspot.com.es

ELS INFANTS DEL Xè PROGRAMA DE SANEJAMENT VISITEN EL DENTISTA E2015.

perells | 30 Juliol, 2015 01:31

Des de l'Associació PER ELLS volem donar les gràcies a tots els dentistes col.laboradors de tota la illa en la nostra tasca ajudant-los a que tornin al seus països d'origen amb la boca arreglada col.laborant amb PER ELLS I realizant totes les actuacions necessàries sense cap cost per part de les famílies d'acollida ni de l'Associació PER ELLS.

Vos ho agraïm ja que és molt necessari degut a l'alimentació que tenen allà i que no tenen l'hàbit de rentar-se les dents venen amb una boca desestrosa i aquí aprenen l'hàbit de rentar-se les dents i que els infants que tornen l'any següent i van al dentista ho tenen molt millor.

Gràcies un any més i fins l'any que ve.

ELS NOSTRES 40 INFANTS DEL Xè PROGRAMA DE SANEJAMENT DE PER ELLS JA HAN VISITAT L'OCULISTA E2015.

perells | 29 Juliol, 2015 01:13

Tots els 40 infants acollits amb el Xè Programa de Sanejament de PER ELLS ja han passat per les oculistes un any més de l'Òptica Sa Pobla-Muro i l'Òptica Vialfàs. Totes dues de Sa Pobla i on han rebut els nostres infants amb molt de gust i aquells que han necessitat actuacions ens les han proporcionades gustosament.

Moltíssimes gràcies i tot sigui PER ELLS!!!

JA HAN ARRIBAT UN ANY MÉS 40 INFANTS AMB EL Xè PROGRAMA D'ESTIU DE SANEJAMENT DE PER ELLS E2015.

perells | 21 Juliol, 2015 12:49

Un any més i ja en són 10 anys arriben a la nostra illa de Mallorca 40 infants la majoria d'orferinats procedents de les zona més contaminada de Txernòbil (el nord d'Ucraïna) i del (sud de Bielorrússia). Per uns serà el seu primer any i per altres serà el 10è any que venen.

Tots ells foren molt esperats a l'aeroport de Son Sant Joan a Palma de Mallorca i afortunadament arribaren bé encara que molt cansats però aixi i tot demanaven anar a nedar a la mar i a la piscina.

Disfrutau famílies i infants!!! Benvinguts un altre any més.

S&E AJUDANT A SER FELIÇOS A ALTRES EN EL DIA DE LA SEVA BODA

perells | 20 Juliol, 2015 11:06

MOLTÍSSIMES GRÀCIES ALS NOSTRES SOCIS SEBASTIÀ I ESPERANÇA!!!!

TOT SIGUI PER ELLS!!!! I ANIMÀU-VOS A FER-HO COM EN SEBASTIÀ I N'ESPERANÇA!!!

SI HO VOLEU FER, TAN SOLS POSAU-VOS EN CONTACTE AMB PER ELLS. JA QUE TENIM MOLTS ORFERINATS QUE NECESSITEN LA TEVA AJUDA A BIELORRÚSSIA I A UCRAÏNA. CONTACTE AL: 600.786.581 o associacioperells@yahoo.es

http://sandenelseudia18072015.blogspot.com.es/

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb