ASSOC.PER ELLS (MALLORCA)XIVè ANIVERSARI ANY 2019

ACOLLIDA D'INFANTS DE BELARÚS I D'UCRAïNA AFECTATS PEL DESASTRE DE TXERNÒBIL DES DEL DESEMBRE DE 2005.

ADÈU ALS 40 INFANTS DE TXERNÒBIL UN ALTRE ESTIU MÉS!!!!

perells | 31 Agost, 2015 10:57

Ahir dia 30 d'agost els nostres 40 infants de Bielorrússia i Ucraïna ens han deixat!!! Uns vindran per les vacances de Nadal i d'altres haurem d'esperar a l'estiu 2016 que vindran com a repetidors i d'altres de nous.

Ara ja descansau als vostres orferinats o famílies desestructurades dels vostres països d'origen!!!

Adéu al Xè programa de Sanejament de PER ELLS i d'aquí poquet ja obrirem les portes pel PROGRAMA DE NADAL 2015.

Esperam famílies que hagiu disfrutat de la companyia d'aquests infantons que ho necessiten tant venir, primordialment pel tema de salut però després ja es mesclen sentiments i ja tenim un altre membre nou a la nostra família.

SOPAR D'ACOMIADAMENT DEL 40 INFANTS D'ACOLLIDA DEL Xè PROGRAMA DE SANEJAMENT DE PER ELLS (ESTIU 2015)

perells | 24 Agost, 2015 10:49

El passat dia 22 d'agost es va realitzar el sopar de cloenda, despedint així els 40 infants vinguts de Bielorrússia i Ucraïna amb el Xè programa de sanejament de PER ELLS. Vàrem passar una bona estona de germanor i donam les gràcies a tots els assistents, a més de tots els negocis que col.laboraren amb la tómbola: Souvenirs Som Art, Alimentació Miquel Socies, Videomàtic Xaxi, productes agroalimentaris Uco Sa Pobla, Bar Cas Cotxer, particulars, Òptica Bellavista, Correduria Risc Broker, Goethe begudes i grup Kalisé.

Ahhh i sense oblidar tots aquells que ens han ajudat durant aquests 10 anys i els nostres dos cuiners: Jerònima Pascual i Sebastià Crespí que ens feren disfrutar per segon any consecutiu de la II Arrossada d'arròs pobler. Mmmmmmmmmmmmmmm fou boníssim!!!

Moltíssimes gràcies!!!!

PASSAM UN DIA A PORTOCOLOM I AMB BARCA!!! ESTIU 2015

perells | 18 Agost, 2015 00:03

El passat diumenge dia 16 d'agost, na Coloma de l'Associació SocioCultural es llaüt ens va convidar a totes les famílies de PER ELLS a donar una volta amb la seva barca i a passar el dia a la platja Babo de Portocolom, es varen fer 2 viatges i vàrem passar un dia fantàstic!!!

Moltíssimes gràcies juntament amb la família Pol-Juan i a totes aquelles que vingueren a passar el dia tots junts i ja hem quedat convidats per l'any que ve!!!

Bona feina!!!

GRÀCIES CONSISTORI DE SA POBLA, AUTOCARS TRANSUNION I PARK AQÜÀTIC D'HIDROPARK PER UN DIA TAN FANTÀSTIC!!!! E2015.

perells | 07 Agost, 2015 01:14

Des de l'ASSOCIACIÓ PER ELLS, volem agrair al consistori de Sa Pobla per la seva rebuda dels 40 infants a Mallorca, al transport de Transunion i al park aqûàtic Hidropark del Port d'Alcúdia per fer passar un any més un dia inoblidable i tan esperat pel infants d'acollida de Txernòbil de PER ELLS.

Moltíssimes gràcies per tot!!!!!!

Dia complet!!! s'ho passaren bomba!!!

DISSET TEATRE A FAVOR DE PER ELLS!!!!

perells | 02 Agost, 2015 01:16

La Companyia Disset Teatre en motiu del Xè Aniversari de PER ELLS i a favor de la seva causa, va realitzar l'Obra de Teatre: El Carnaval dels Animals el passat dia 31 de juliol a l'Auditorium Municipal de Santa Margalida aprofitant les festes de Santa Margalida.

Vàrem passar una bona estona amb un espectacle d'ombres i llums on els infants passaren una hora ben entretinguda i esperam poder gaudir de la vostra professionalitat i originalitat amb els vostres espectacles en altres ocasions.

Moltíssimes gràcies de part de la Junta Directiva i de les famílies d'acollida!!!!

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb