ASSOC.PER ELLS (MALLORCA)XIVè ANIVERSARI ANY 2019

ACOLLIDA D'INFANTS DE BELARÚS I D'UCRAïNA AFECTATS PEL DESASTRE DE TXERNÒBIL DES DEL DESEMBRE DE 2005.

PER ELLS PARTICIPA EN EL V FORO D'INFANTS BIELORRUSSOS A MADRID.

perells | 05 Octubre, 2015 00:23

3 dels membres de la Junta Directiva de PER ELLS a finals de setembre varen assistir a Madrid al V foro de la Federació per infants Bielorrusos en la qual hi formam part des del primer any que es va crear ja que fa unió i defensen les associacions bielorrusses a davant de les autoritats del país d'origen dels infants si hi ha qualque problema o també ens comuniquen si hi ha novedats de documentació.

Va ser un cap de setmana intens amb diverses ponències e intercanvi d'experiències!!!!

A més, el Cónsul Bielorrús d'Ajuda Humanitària ens fa fer entrega d'un diploma pels nostres 10 anys ajudant a la infància bielorrussa no tan sols en dur infants del respectiu país sino per la part també d'ajuda humanitària.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb