ASSOC.PER ELLS (MALLORCA)XIVŔ ANIVERSARI ANY 2019

ACOLLIDA D'INFANTS DE BELAR┌S I D'UCRA´NA AFECTATS PEL DESASTRE DE TXERNĎBIL DES DEL DESEMBRE DE 2005.

III ARROSSADA SOLID└RIA D'ARRĎS POBLER A FAVOR DE PER ELLS (E2016).

perells | 24 Juliol, 2016 11:18

Dia 22 de juliol Ús va realitzar a Sa Pobla a Can Cirera Prim la III Arrossada SolidÓria d'arr˛s pobler a favor de PER ELLS.

Volem agrair la col.laboraciˇ de les famÝlies d'acollida, a Goethe, a l'Ajuntament de Sa Pobla, als cuiners SebastiÓ i Jer˛nima, geltats Kalise i l'autoescola Km2.0 amb la venda de tickets i a tots els assistents.

MoltÝssimes GrÓcies!!! i de cada any som mÚs!!!

IX CAMiNADA SOLiD└RIA A FAVOR DE 4 CAUSES SOLID└RIES POBLERES (E2016).

perells | 23 Juliol, 2016 11:10

Dimecres dia 20 de juliol va ser la IX CAMINADA SOLID└RIA a favor de PER ELLS i des de fa 2 anys es realitza juntament amb 3 associacions pobleres: la Llar de Mem˛ria, Associaciˇ de fibromiÓlgia i l'Associaciˇ es Grif.

Esperam que l'any que ve siguem encara mÚs a fer poble i tot per 4 causes.

GrÓcies als assistents i a tots aquells que ho feren possible.

VIII FESTA DE DESFRESSES DE PER ELLS.

perells | 18 Juliol, 2016 10:59

La festa de desfresses a pesar de l'accident de n'Olga va transcˇrrer bÚ i els infants s'ho passaren d'all˛ mÚs bÚ i les famÝlies assistents disfrutaren de poder compartir un temps junts. L'any que ve mÚs!!! i aquÝ dues de les mÚs grans vestides de zombis. Sˇn totals!!!!

VISITAM EL COL.LEGI DE DENTISTES DE LES ILLES BALEARS ELS 30 INFANTS DE TXERNĎBIL D'AQUEST ESTIU 2016.

perells | 08 Juliol, 2016 16:46

Ahir dijous dia 7 de juliol els 30 infants passant la revisiˇ per part del col.legi de dentistes de les Illes Balears i desprÚs depenent de les actuacions que siguin necessÓries seran derivats a diversos dentistes voluntaris en fer-los les actuacions gratu´tes.

MoltÝssimes grÓcies pel nostre 3r any consecutiu col.laborant junts i tot sigui "PER ELLS".

VISITAM L'OCULISTA TOTS ELS 30 INFANTS E2016.

perells | 06 Juliol, 2016 16:43

El dimarts dia 5 i dimecres dia 6 els 30 infants passaren per la revisiˇ de l'oftalm˛leg un any mÚs. MoltÝssimes grÓcies a Ďptica Sa Pobla i Ďptica VialfÓs de Sa Pobla que des del primer any i ja en sˇn 11 ens han estat donant suport a la nostra iniciativa proporcionant ulleres gratu´tes als infants que ho necessiten.

Tot sigui "Per Ells".

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb