ASSOC.PER ELLS (MALLORCA)XIVè ANIVERSARI ANY 2019

ACOLLIDA D'INFANTS DE BELARÚS I D'UCRAïNA AFECTATS PEL DESASTRE DE TXERNÒBIL DES DEL DESEMBRE DE 2005.

ADÉU A XIè PROGRAMA DE SANEJAMENT DELS INFANTS BIELORRUSSOS I UCRANIANS AFECTATS PEL DESASTRE DE TXERNÒBIL E2016.

perells | 27 Agost, 2016 01:10

Després d'haver gaudit d'unes vacances en salut durant dos mesos i quasi mig, els 30 infants d'acollida de PER ELLS varen tornar als seus països d'origen, Bielorrússia i Ucrania amb la salut reforçada, el conèixer la vida amb un altre tipus de família, altres experiències noves, estimació, una maleta plena d'il.lusió...

Afortunadament arriben tots bé, les maletes també i ja esperen amb impaciència uns tornar durant 1 mes durant les vacances de nadal N2016 i d'altres ja serà a l'estiu E2017. Fins aviat i cuidau-vos.

GRÀCIES FUNDACIÓ REIAL MALLORCA E2016.

perells | 20 Agost, 2016 00:51

Gràcies a les gestions d'una de les famílies d'acollida, la família Muñoz-López, el dissabte dia 20 d'agost la Fundació Reial Mallorca ens va convidar a tots aquells que volguessin assistir al primer partir de temporada de l'Associació PER ELLS juntament amb els del Poble Saharaui.

Els nostres infants i no tan infants disfrutaren encara que malhauradament als darrers minuts l'equip contrari va marcar i el Reial Mallorca que havia jugat moltbé va perdre.

Esperam l'any que ve poder tornar a disfrutar de l'experiència i a veure si aquesta vegada guanya.

Moltíssimes gràcies!!!

IX SOPAR DE CLOENDA DE PER ELLS E2016

perells | 19 Agost, 2016 00:48

Ja fa 11 anys que començàrem a dur infants d'acollida a Mallorca de la zona contaminada de Txernòbil. Han passat més de 100 infants que han gaudit l'experiència d'unes vacances de salut, uns han anat repetint any darrera any i alguns no ha estat possible però aquestes vivències amb famílies mallorquines, el clima, el menjar, experiències noves com a muntar amb bicicleta, aprendre a nedar... i una maleta plena de coses materials per a passar l'hivern... és tot un núvol d'experiències tant per ells com per les pròpies famílies d'acollida. Així que un any més es realitza el sopar de cloenda a Son Sant Martí on s'ha sopat fantàsticament bé, s'ha realitzat una tòmbola per recaudar i els infants han tornat a gaudir d'un dia fantàstic juntament amb les famílies d'acollida i familiars i col.laboradors de PER ELLS.

Un èxit!!! gràcies a tothom i tot sigui PER ELLS!!!

VIII MERCADET SOLIDARI A CAN PICAFORT E2016

perells | 08 Agost, 2016 01:13

Un altre any més aprofitant les festes de la Mare de Déu d'Agost de Can Picafort, l'Associació PER ELLS juntament amb alguna família voluntària es va muntar ahir dia 8 d'agost el VIII mercadet solidari a favor de PER ELLS.

Moltes gràcies a tots aquells que s'acostaren i col.laboraren a més de l'Ajuntament de Santa Margalida per tornar-nos a donar l'oportunitat per recaudar i donar-nos un poc més a conèixer.

REBUDA PER PART DE LES AUTORITATS DE SA POBLA i SORTiDA A HIDROPARK E2016

perells | 04 Agost, 2016 23:57

Ahir dia 3 d'agost com a 11è any consecutiu el consistori de Sa Pobla ens realitza la benvinguda dels 30 infants d'acollida juntament amb l'entrega d'un detall de material escolar per a cada infant. Seguidament Transport Transunion altruistament i patrocinador des del 1r any amb la nostra causa ens acompanyen amb autobús al park aqüàtic d'Hidropark del Port d'Alcúdia i que també ens patrociona des del 1r any i que els infants disfruten d'un dia de sortida amb el grup a més amb allò que més els agrada, l'aigua i piscina.

Moltíssimes gràcies un any més, sense vosaltres aquest dia no seria tan esperat pels infants de PER ELLS.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb