ASSOC.PER ELLS (MALLORCA)XIVŔ ANIVERSARI ANY 2019

ACOLLIDA D'INFANTS DE BELAR┌S I D'UCRA´NA AFECTATS PEL DESASTRE DE TXERNĎBIL DES DEL DESEMBRE DE 2005.

SOPAR NADALENC DE FAM═LIES D'ACOLLIDA N2016

perells | 31 Desembre, 2016 20:03

El passat dia 30 de desembre algunes de les famÝlies d'acollida del VIIIŔ Programa de sanejament de PER ELLS d'aquest nadal 2016 passaren un vespre genial, sopant tots junts i els infants i no tan infants ens ho passÓrem d'all˛ mÚs bÚ. Hi va haver sorpreses donades per Souvenirs Som Art i Prink del 31 de desembre.

Molts d'anyssss!!!!! i grÓcies per tot!!!

VIIIŔ Programa de Sanejament de PER ELLS N2016. BON NADAL!!!!

perells | 23 Desembre, 2016 19:19

El passat dia 18 de desembre arribaren a Mallorca mitjantšant l'Associaciˇ PER ELLS, 11 infants d'acollida a disfrutar d'unes vacances de nadal diferents. Estaran un mes per la nostra illa i per uns serÓ el seu primer any i per altres ja ho ha viscut. El mÚs important es que es sanejaran, disfrutaren de les festes nadalenques juntament amb les seves famÝlies mallorquines i tot seran sorpreses i il.lusions.

Molts d'anys i disfrutau!!!!

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb