ASSOC.PER ELLS (MALLORCA)XIVŔ ANIVERSARI ANY 2019

ACOLLIDA D'INFANTS DE BELAR┌S I D'UCRA´NA AFECTATS PEL DESASTRE DE TXERNĎBIL DES DEL DESEMBRE DE 2005.

I RASTRO SOLIDARI A POLLENăA

perells | 10 Maig, 2018 00:28

Diumenge dia 6 de maig pel matÝ es va anar a fer el I Rastro a Pollenša organitzat per una de les nostres famÝlies Far-Pons i es va recaudar 419,08 euros.

Molt bona feina!!! i MOLT═SSIMES GR└CIES a l'Ajuntament de Pollenša, a la Regidora d'Afers Socials, al punt informatiu de Pollenša mitjanšant la revista el GALL, a la gent que va venir a comprar i per suposat que sense les famÝlies que vingueren a donar suport no haguÚs estat possible.

Tot sigui PER ELLS!!!

DIADA SOLID└RIA DE 3 ENTITATS POBLERES (AMASC, LLAR DE MEMĎRIA i PER ELLS).

perells | 09 Maig, 2018 00:16

Dissabte dia 5 es va realitzar la I diada SolidÓria de AMASC, LLAR DE MEMĎRIA I PER ELLS.

Al principi vÓrem passar un poc de pena pel temps per˛ afortunadament es va estirar i la gent es va animar a visitar-nos i coneixe'ns un poc mÚs.

A tÝtol personal com a mÓxim representant de PER ELLS, volem donar les grÓcies a tots els que varen col.laborar i ho varen fer possible ja que es va muntar un mercadet, es va fer una rifa amb regals donats per molts de comeršos i per privats, va estar animat amb grups,vÓrem tenir una bona presentadora, banda de m˙sica i tambÚ activitats pels infants, contes, conferŔncia i grÓcies als alts cÓrrecs que varen venir a estar amb nosaltres, a l'Ajuntament de Sa Pobla i no vull oblidar a les nostres famÝlies de PER ELLS que vingueren a col.laborar amb el muntatge i estant allÓ. GrÓcies, grÓcies i mÚs grÓcies. TOT SIGUI PER ELLS!!!!

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb