ASSOC.PER ELLS (MALLORCA)XIVè ANIVERSARI ANY 2019

ACOLLIDA D'INFANTS DE BELARÚS I D'UCRAïNA AFECTATS PEL DESASTRE DE TXERNÒBIL DES DEL DESEMBRE DE 2005.

ARRIBADA D'INFANTS DE BELARÚS JULIOL 2008

perells | 11 Juny, 2008 14:41

ELS 19 INFANTS (UNS ORFES, D'ALTRES DE FAMÍLIES DESESTRUCTURADES I D'ALTRES DE FAMÍLIES HUMILS),PROCEDENTS DE LA REPÚBLICA DE BELARÚS ARRIBEN A MALLORCA DIA 17 DE JULIOL DE 2008 I CONVIURAN AMB FAMÍLIES D'ACOLLIDA FINS DIA 28 D'AGOST QUE TORNARÁN AL SEU LLOC D'ORIGEN I QUE PODRÁN REPETIR L'EXPERIÈNCIA SI A LA FAMÍLIA LI INTERESSA PER NADAL O ELS ESTIUS SEGÜENTS.

Comentaris

QUÈ BÉ!!!

Esperança | 11/06/2008, 14:57

JA EN TENIA MOLTES GANES, PER NO DIR, UNES GANES LOQUES QUE TORNIN A SER PER AQUÍ. LA VERITAT ÉS QUE ENYOR MOLT A LA MEVA NINA I ALLÒ QUE MÉS M'AGRADA ÉS LA BENVINGUDA, VEURER-LOS ARRIBAR, TOTES LES FAMÍLIES ESPERANT I AQUELLES CARETES QUE EM REMOUEN LES PAPALLONES DE LA PANXA I EM VE UNA PLORERA. JA QUEDA MÉS POQUET PERQUÈ ESTIGUIN AMB NOSALTRES!!!!!

L'ARRIBADA S'ACOSTA

Esperança | 15/07/2008, 11:59

ESTEIM A DIMARTS I DIJOUS JA ARRIBEN ELS NOSTRES INFANTS. AVUI M'HE POSAT A ARREGLAR L'HABITACIÓ DE N'IRYNA QUE COMPARTIRA EL SEU 3r ANY AMB NOSALTRES I JA ESTEIM MOLT NERVIOSOS PER DEVERS CASA NOSTRA, DE GANES LOQUES QUE TENIM DE VEURER-LA, ABRAÇAR-LA... I COMPARTIR AQUEST MES I MIG AMB ELLA TOT EL NOSTRE TEMPS.

Afegeix un comentari
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb