ASSOC.PER ELLS (MALLORCA)XIVè ANIVERSARI ANY 2019

ACOLLIDA D'INFANTS DE BELARÚS I D'UCRAïNA AFECTATS PEL DESASTRE DE TXERNÒBIL DES DEL DESEMBRE DE 2005.

RECERCA DE FAMÍLIES D'ACOLLIDA PER INFANTS DE BELARUS AFECTATS PEL DESASTRE DE TXERNÒBIL PER L'ESTIU 2009

perells | 30 Gener, 2009 15:34

“Per Ells”, és una associació sense ànim de lucre formada a Sa Pobla i que des de fa 3 anys realitza un projecte de sanejament i d’acolliment durant l’estiu amb una duració d’un mes i mig d’infants orfes, de famílies desestructurades o de famílies humils que viuen a la zona contaminada de Txernòbil.

Aquests infants que venen per primera vegada tenen entre 6 i 10 anys i pots convidar-lo cada any fins als 18 anys i a més, pots convidar-lo per les Festes de Nadal i cada 2 anys s’ofereix a les famílies poder visitar el seu infant en el seu país d’origen.

UN CAMÍ QUE COMENÇA, UNA HISTÒRIA QUE COMENÇA A ESCRIURER-SE…

Tal volta ara, a un orferinat, a una família humil o a una família desestructurada de Belarús, afectats pel desastre de Txernòbil i que viuen a la zona contaminada per la radioactivitat, un nin o una nina somia amb venir a Mallorca, com ja ho han fet altres amics seus.

Vosaltres ni us heu plantejat a acollir, o tal volta sí… Ell o ella no sap que serèu la seva família. Però d’aquí a un temps, aquest infant tindrà cara i tendrà nom per a vosaltres… I després vindrà i esperarèu nerviosos, com hem fet tants de nosaltres, i podrèu mirar-lo als ulls, i ell o ella tindrà por amb vosaltres… i el durèu a casa, a l’habitació que amb molta il.lusió haurèu preparat…

I serà tan sols el començament…

VOLS ACOLLIR UN D’AQUESTS NINS/ES EL PRÒXIM ESTIU 2009?

NECESSITAM FAMÍLIES, JA!!!! APUNTA’T TELEFONANT AL 600.786.581 (ESPERANÇA) O VINE A LA REUNIÓ INFORMATIVA DIA 9 DE FEBRER A LES 19:30H A LA CONGREGACIÓ (C/ROSARI,25 (DARRERA L’ESGLÉSIA)) A SA POBLA.

ANIMA’T, ÉS UNA GRAN EXPERIÈNCIA

“Per Ells” diu: no podem canviar el món, però sí la vida d’un infant.

Comentaris

Re: RECERCA DE FAMÍLIES D'ACOLLIDA PER INFANTS DE BELARUS AFECTATS PEL DESASTRE DE TXERNÒBIL PER L'ESTIU 2009

silvia | 23/07/2010, 11:00

porfavor ponganse en contacto conmigo me gustaria acojer a un niño y formar parte de estas historias tan bonitas,tengo un niño y una niña y nos encantaria poder ayudarles,un saludo.silvia 616817421

Afegeix un comentari
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb